Zhaoqin Peng SGS-kampioen

Geplaatst door
Zhaoqin Peng SGS Kampioen
Zhaoqin Peng SGS-kampioen

Zhaoqin Peng (En Passant) is in Maarssen Persoonlijk Kampioen geworden van de SGS. Het Persoonlijk Kampioenschap werd geïntegreerd met het Open Kampioenschap van Utrecht. Ook dat toernooi schreef de veelvoudig nationaal dameskampioen op haar naam. Gedeeld tweede vanuit SGS-perspectief zijn geworden Hugo ten Hertog en Paul Hommerson, van de organiserende vereniging Paul Keres.

Nieuw ten opzichte van vorig jaar is dat ook in de B- en C-groepen aparte prijzen waren voor SGS-deelnemers. Zo pakte Jan Wiggerman (Paul Keres) een dubbele hoofdprijs in groep B. De tweede en derde prijs werden gedeeld door vier spelers. In groep C veroverde Luc Kepers (SG Amersfoort) de eerste plaats.

Zie ook de OKU-site.

Zhaoqin Peng krijgt de beker uitgereikt door Jeroen Schuil
Zhaoqin Peng krijgt de beker uitgereikt door Jeroen Schuil