Zhaoqin Peng prolongeert SGS-titel

Geplaatst door

Zhaoqin Peng van En Passant is opnieuw SGS-kampioen geworden. Met 5 punten werd ze ook gedeeld winnaar van het Open Kampioenschap van Utrecht, waar het SGS-kampioenschap in is geïntegreerd. Vorig jaar pakte ze beide titels, maar nu ging de algehele OKU-winst naar GM Csaba Horvath. Op weerstandspunten volgden dus Peng en daarna Hugo ten Hertog van de organiserende vereniging Paul Keres. Lars Ootes (BSG), Casper Schoppen (SC Utrecht) en Bart Karstens (Het Koningsgambiet) namen een gedeelde derde plaats in ontvangst binnen het SGS-kampioenschap; zij haalden 4,5 punt.

In de B-groep was Timo Können (De Rode Loper) de sterkste, voor Jasper Reichardt (En Passant) en Sergio Harnandan (Zeist). De C-groep kende één SGS-prijs en die was voor Mike Ruitenbeek (En Passant).

Voor meer informatie zie de toernooisite van het OKU.