Pages Menu
Categories Menu

Posted by on 19-10-2016 in Competitienieuws, Jeugdnieuws, Seniorennieuws, SGS Nieuws

Competitiemailing 94

Jeugdclubcompetitie

De indeling voor de SGS jeugdclubcompetitie seizoen 2016-2017 is, op de slotrondes na, definitief. Op de reguliere competitie-pagina zijn alle wedstrijddata te vinden. Voor een overzicht in welke groepen teams zijn ingedeeld en voor alle wedstrijden op een rijtje, zie de competitie-bladwijzer.

Voor de slotrondes is als voorlopige datum 19 mei 2017 aangehouden. Bestuurslid Jeugdzaken Marcel Janssen heeft onlangs hierover het onderstaande rondgemaild:

Sinds enkele jaren worden de laatste competitieronde gezamenlijk per klasse georganiseerd bij een van de deelnemende verenigingen. Vaak horen we positieve reacties en zelfs de senioren hebben ons voorbeeld opgevolgd.
Nu is het idee ontstaan om alle slotrondes op 1 locatie en 1 datum te spelen. Een organiserende vereniging heeft zich inmiddels al gemeld. Organisatorisch een uitdaging, maar we verwachten dit een echte mooie afsluiting van het seizoen gaat worden.
Verschillende jeugdleiders heb ik de afgelopen weken al gepolst en reageren allemaal positief.

Indien er toch bezwaren zijn, horen we dat graag uiterlijk 20 oktober 2016. Op basis van de reacties hopen we kort daarna een definitieve beslissing te nemen.

(Reacties s.v.p. naar jeugdzaken@sgs-schaakbond.nl)

De namen van de spelers voor de jeugdclubcompetitie kunnen op dit moment nog niet worden opgegeven, maar dit zal naar verwachting volgend weekend beschikbaar zijn. Tot en met 31 oktober kunnen de namen worden opgegeven via het beveiligde gedeelte van de site (knop Speleropgave externe teams). Voor het laatste (of enige) team hoeven geen namen te worden opgegeven; dit is dan ook niet mogelijk.

Viertallencompetitie

Voor de viertallencompetitie is een voorlopige indeling gemaakt. Deze is te vinden op deze pagina. Opmerkingen over deze indeling s.v.p. vòòr zaterdag 22 oktober kenbaar maken. Hierna willen we de indeling definitief maken.

Reglementen

De wedstrijdreglementen voor de achttallencompetitie, viertallencompetitie en jeugdclubcompetitie zijn bijgewerkt en te vinden onder Downloads.

Met vriendelijke groet,

Henk van Lingen & Colijn Wakkee
Competitieleiders
competitie@sgs-schaakbond.nl