Pages Menu
Categories Menu

Posted by on 16-01-2017 in Grand-Prix, Jeugdnieuws, SGS Nieuws

Eindstanden GP Baarn

Gisteren werd in Baarn het 4e jeugd Grand Prix toernooi van dit seizoen gespeeld. Er was ruimte voor 14 groepen, en die zaten vol. In vergelijking met de vorige toernooien ontbraken de nodige sterke spelers door ziekte of andere verplichtingen. Vrijwel alle deelnemers uit groep 2 bij Moira-Domtoren zaten in Baarn in groep 1. Alleen Joost Hadida was over uit groep 1 van de vorige keer. Appeltje eitje voor Joost, zou je denken. Het liep anders. De jongere jeugd nam de macht over onder aanvoering van Polle van Arendonk van Magnus Leidsche Rijn. Die won met 6 uit 7. Tweede werd Saša Albers, derde Mark Schoonhoven. 100% scoorden Thijn Grootendorst in groep 5 en Tessa Ubbink in groep 14.

Zie ook Eindstanden-GP-Baarn-jan2017

De volgende Grand Prix is op zaterdag 18 februari in Hoogland.


Warning: Unknown: open(/tmp/sess_v8nk8t5qcfoid3eq03j0b477g1, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0