Pages Menu
Categories Menu

Posted by on 18-02-2017 in Grand-Prix, Jeugdnieuws, SGS Nieuws

Eindstanden GP Hoogland

Vandaag werd in basisschool De Bieshaar in Hoogland de 5e jeugd Grand Prix van dit seizoen gehouden. 135 kinderen deden mee, en om die allemaal onderdak te verschaffen was de belendende school geannexeerd voor groep 1 tot en met 6. In diverse groepen speelden spelers van ver buiten de SGS grenzen. De stevig bezette hoofdgroep werd gewonnen door Wayan Prins, met 5 uit 7. Twee en drie werden Lise Heskes uit Nijmegen en Saša Albers uit Oosterbeek. Groep twee werd een prooi voor Leandro Slagboom uit Leeuwarden, voor Maarten Blommenstein uit Utrecht en Eric Starmans uit Tilburg. Groep drie werd gewonnen door Aarush Srivastava uit Almere. Om maar aan te geven: met de aantrekkingskracht van de SGS Grand Prix cyclus is niets mis!

 

Het was in alle 17 groepen spannend. Een 100% score werd alleen genoteerd in groep 17. Zie alle Eindstanden-GP-Hoogland-feb2017 Ook zijn er weer enige kiekjes gemaakt: Foto’s GP Hoogland 2017

De volgende Grand Prix is op zondag 9 april bij Magnus Leidsche Rijn, dat dan haar eerste lustrum viert.