Pages Menu
Categories Menu

Posted by on 18-02-2017 in Jeugdnieuws, Toernooinieuws

Regionaal Schoolschaak Kampioenschap 11 maart 2017

Het Regionaal Schoolschaak Kampioenschap voor het basisonderwijs, wordt op zaterdag 11 maart 2017 in Maarssen gespeeld. Er doen veertig teams mee die zich geplaatst hebben via de diverse plaatselijke schoolschaak kampioenschappen. Zij hebben daarop een uitnodiging voor dit kampioenschap ontvangen. Zij gaan uitmaken wie zich Regionaal Schoolschaak Kampioen van de SGS mag noemen. De beste vijf teams plaatsen zich voor het Nederlands Schoolschaak Kampioenschap dat plaats vindt op 20 mei en 3 juni 2017 in Nijmegen.

Tijdens en na het toernooi worden uitslagen en foto’s geplaatst op de schoolschaak pagina’s. Deze vindt u in het menu onder “Jeugd” en “Schoolschaak kampioenschappen”. Meer informatie over het toernooi van 11 maart vindt u op de pagina: Schoolschaakkampioenschap Basisscholen 11 maart 2017