Pages Menu
Categories Menu

Posted by on 23-04-2017 in Grand-Prix, Jeugdnieuws, SGS Nieuws

Eindstanden GP En Passant

Gisteren werd in het Denksportcentrum te Bunschoten nota bene de tweede Jeugd Grand Prix van deze maand gespeeld. Met 13 groepen trokken we zelfs op een zaterdag in de vakantie ruim meer dan 100 deelnemers. De hoogste groep werd gewonnen door Vadim van Kuijk uit Velp. Tweede werd Johan Starmans uit Tilburg, derde Jur van Weerden uit Woerden. Groep twee ging naar Leandro Slagboom van Philidor, groep drie naar Fabian Rijken van Barneveld. In geen enkele groep wist iemand 100% te scoren dit keer.

Zie hier de volledige Eindstanden-GP-EnPassant-april2017 en zie hier enkele foto’s

Er volgt nog 1 Grand Prix toernooi dit seizoen: zondag 21 mei in Maarssen. Dan zullen ook de eindstanden in de leeftijdsklassementen worden opgemaakt. De tussenstand daarvan zal ruim voor die datum gepubliceerd worden.