Pages Menu
Categories Menu

Posted by on 15-05-2017 in Competitienieuws, SGS Nieuws, Toernooinieuws

Inschrijving OKU/PK geopend

Op vrijdag 9 juni start het Open Kampioenschap van Utrecht (OKU), dat ook dit jaar tegelijkertijd het Persoonlijk Kampioenschap van de SGS vormt. In dit zesrondige weekendtoernooi zal de SGS-speler met de hoogste score het kampioenschap op zijn of haar naam zetten, zoals de afgelopen seizoenen werd gedaan door Zhaoqin Peng (2014, 2015) en Casper Schoppen (2016). Ook voor de lagere groepen zijn er SGS-prijzen te vergeven.

Casper Schoppen SGS-kampioen 2016

Nieuw dit OKU is dat er teamprijzen zijn voor spelers van dezelfde club. Wellicht een reden om nog extra clubgenoten over de streep te trekken. En het programma is uitgebreid met een bescheiden aantal vierkampen. Behalve het Persoonlijk Kampioenschap is het OKU ook het decor – op vrijdagavond – van de SGS bekerfinale.
Uiteraard hopen we op een goede bezetting van het toernooi en een spannende strijd, die vanzelfsprekend ook voor een deel live te volgen zal zijn. Zie voor meer informatie de OKU-site.