Pages Menu
Categories Menu

Posted by on 17-05-2017 in Competitienieuws, Seniorennieuws, SGS Nieuws

Slotronde Klasse 1B

Donderdagavond 18 mei om half 8 start de derde en laatste slotronde van dit (senioren)seizoen SGS-competitie. Alle partijen in klasse 1B worden gespeeld in het Utrechts Stedelijk Gymnasium. Een deel van de partijen is tevens live te volgen.

Bord 1 t/m 8 = De Rode Loper 1 – Barneveld 1

Bord 9 t/m 16 = Rivierenland 1 – Houten 1

De promotieplekken zijn zo goed als vergeven: als De Rode Loper een bordpunt haalt is een plek als beste nummer 2 gegarandeerd. Maar het Utrechtse team maakt ook kans op het kampioenschap wanneer koploper Rivierenland verliest van nummer 3 Houten.

Naast twee duels om het kampioenschap zijn er ook twee degradatieduels: HSG 3 kan dit niet meer ontlopen, maar tegenstander en rivaal BSG 4 kan de punten goed gebruiken om niet afhankelijk te zijn van Laren 1, dat nummer 7 Zeist 2 treft.

Zie ook de stand. Gedurende de avond worden regelmatig updates gegeven via het Utrechtschaak-forum.