Hugo ten Hertog wint SGS-kampioenschap

Geplaatst door
Winnaars SGS-kampioenschap 2017: Hugo ten Hertog en Oele Dijkhuis

Het Persoonlijk Kampioenschap van de SGS is gewonnen door Hugo ten Hertog (Paul Keres). Het kampioenschap, dat opnieuw werd geïntegreerd in het Open Kampioenschap van Utrecht, kende in Csaba Horvath uit Hongarije een algemene winnaar met 5 punten.

Hugo eindigde daar een half punt achter, samen met de verrassend sterke Oele Dijkhuis (Moira-Domtoren). Hugo had echter meer weerstandspunten. Zhaoqin Peng (En Passant) eindigde als derde, gedeeld met Mark Smits (Paul Keres) en Joris Kokje (Moira-Domtoren).

In groep B en C grepen de SGS’ers de macht: Robert Krouwel (En Passant) en Manuel Smit (DBC) wonnen de B-groep en Jessie Mang (Moira-Domtoren) pakte de titel van groep C.

Hugo ten Hertog met de beker van het Persoonlijk Kampioenschap op de clubavond van Paul Keres.