Pages Menu
Categories Menu

Posted by on 24-09-2017 in Grand-Prix, Jeugdnieuws, SGS Nieuws

Eindstanden GP Bunschoten

De SGS Grand Prix is weer van start gegaan. Er zijn dit seizoen maar liefst 9 GP toernooien, de eerste was afgelopen zaterdag bij En Passant in Bunschoten. Er werd gespeeld in 11 groepen. Groep 1 werd gewonnen door Kobe Smeets van Magnus Leidsche Rijn, voor de thuis spelende Frank Woudenberg (2) en Tom van Egmond (3, Magnus). Groep 2 werd gewonnen door Peter Nitrauw (SGA). In groep 9 scoorde Tijn Frankhuisen 100%. Het was goed toeven bij het Denksportcentrum aan de Bikkersweg, want het was heerlijk zonnig weer. Voor de agenda met de overige GP toernooien, zie de GP pagina op deze website.

Alle eindstanden van GP-1 zijn hier te vinden: Eindstanden-GP-Bunschoten-sept2017

Ook zijn er weer enige foto’s gemaakt: Foto’s GP-1 2017-2018