Pages Menu
Categories Menu

Posted by on 14-10-2017 in Competitienieuws, Jeugdnieuws, SGS Nieuws

Jeugdcompetitie

Onderstaande mail is net verstuurd aan alle jeugdleiders: 

Nieuwe competitieleider
Zoals al eerder aangegeven zijn we een lange tijd op zoek geweest naar iemand die ons kan ondersteunen bij de competities. Gelukkig kunnen wij bekend maken dat Dion de Graaf (Schaakvereniging En Passant) vanaf heden deze taak op zich neemt. Als bestuur en jeugdcommissie zijn we blij dat hij deze mooie taak wil uitvoeren en wensen hem veel succes! Hij is bereikbaar via het mailadres jeugdcompetitie@sgs-schaakbond.nl

(voorlopige) indeling competitie
Afgelopen donderdagavond hebben wij (Colijn Wakkee, Dion de Graaf en ondergetekende) de indeling gemaakt voor komend seizoen. Hier is zoveel mogelijk rekening gehouden met de vele wensen die zijn ingediend. De indeling kunnen jullie zien op http://www.sgs-schaakbond.nl/?page_id=2145 Indien er zaken niet correct zijn, dan kunnen jullie dit voor woensdag 18 oktober laten weten via het mailadres jeugdcompetitie@sgs-schaakbond.nl. Wijzigingen qua speeldata worden niet in behandeling genomen. Wel hebben jullie als jeugdleiders de mogelijkheid om in overleg met de tegenstander een nieuwe datum af te spreken. Wel graag de competitieleider hiervan op de hoogte brengen.

Slotronde
Ook dit jaar willen we weer een gezamenlijke slotronde organiseren. A.s. dinsdag zal dit de vorige slotronde in de jeugdcommissie geëvalueerd gaan worden. De nu gekozen datum is nog niet definitief en kan nog wijzigen. Maar het streven is om dit op korte termijn bekend te maken.

Verder rest mij om via deze weg Colijn te bedanken voor al zijn werk (ook in de voorbereidingen) en hij blijft voor ons gelukkig bereikbaar als er vragen/uitdagingen zijn.

Met vriendelijke groet,

Marcel Janssen, bestuurslid jeugdzaken
Dion de Graaf, competitieleider jeugd