Pages Menu
Categories Menu

Posted by on 29-10-2017 in Grand-Prix, Jeugdnieuws, SGS Nieuws

Eindstanden GP Giessenburg 2017

Afgelopen zaterdag werd de tweede jeugd Grand Prix georganiseerd, door De Giessen en Linge te Giessenburg. Ruim honderd kinderen speelden in ‘De Til’, alwaar tevens een rapid toernooi voor senioren werd gehuisvest. De hoogste groep werd nipt (op SB punten) met 5,5 punten gewonnen door Kobe Smeets van Magnus Leidsche Rijn, voor Johan Starmans uit Tilburg. Derde werd Marieke van Essen uit Roosendaal. Groep 2 ging met 6 punten naar Wouter Wieggers uit Wageningen. Daan Aubel scoorde in groep 6 honderd procent.

Zie hier alle Eindstanden-GP-Giessenburg-oktober2017

Ook zijn er weer enige sfeerkiekjes

Komende maand strijken we met de Grand Prix neer in het Kasteel Woerden.