Pages Menu
Categories Menu

Posted by on 20-11-2017 in Grand-Prix, Jeugdnieuws, SGS Nieuws

Kobe Smeets wint ook GP Woerden

Kobe Smeets van Magnus Leidsche Rijn lijkt dit seizoen in de Grandprix ongenaakbaar. Bij de Grote Prijs van Kasteel Woerden boekte hij met 5.5 punten zijn derde zege, in de tot nu toe sterkste hoofdgroep van deze jaargang. Daarmee bleef hij Saša Albers van sv De Toren en Wayan Prins van sv Vegtlust een punt voor.

Organiserende club De Zwarte Olifant zorgde wederom voor een uitverkocht toernooi, met dit keer zelfs 144 deelnemers op de bijzondere lokatie Kasteel Woerden. Groep twee ging naar Fabian Kamminga, groep drie naar Daniel de Bruin, beiden van Magnus Leidsche Rijn. 100% scores waren er voor Simon Bruinsma van Moira-Domtoren in groep 9, Salome Eikelenboom (Magnus) in groep 14 en Ben van de Dungen (D.O.S.C.) in groep 17. Opmerkelijk verder was dat er zelfs een frans sprekende delegatie uit Belgie was, die ook diverse bekers mee naar huis nam.

 

Voor alle uitslagen zie: Eindstanden-GP-Woerden-november2017

En voor de sfeerkiekjes: Flickr fotoalbum GP Woerden

Volgende maand op zondag 17 december is de Grandprix van Moira-Domtoren. Deze wordt gehouden in het Nationaal Denksportcentrum te Utrecht. Zonder deelnemerslimiet!