Pages Menu
Categories Menu

Posted by on 17-12-2017 in Grand-Prix, Jeugdnieuws, SGS Nieuws

Uitslagen GP Moira-Domtoren 2017

Vandaag werd de Grand Prix Moira-Domtoren gespeeld. Het was de vierde jeugd Grand Prix dit seizoen, en Moira-Domtoren was uitgeweken naar het Nationaal Denksportcentrum te Utrecht. Het was wederom een succesvolle middag, met veel spelers van de organiserende club. Groep 1 speelde zowaar op liveborden. Die partijen waren op groot scherm te zien in de zaal, en ook in de fraaie bar beneden waar bovendien tussen de kerstbomen een leuke stand met allerlei schaakspullen was opgesteld (Raindroptime).

Groep 1 werd gewonnen door Wayan Prins van Vegtlust, die dit keer het aanstormend talent van Magnus Leidscherijn een half punt voor wist te blijven (Polle van Arendonk en Kobe Smeets). Groep 2 ging overtuigend (7 uit 7!) naar de zeven jarige Tommy Grooten uit Eindhoven. Die mag dus de volgende keer sowieso in groep 1 meedoen. Tweede in twee werd Mare Morote uit Zeeuws-Vlaanderen. Groep 3 ging naar Daniel de Bruin van Magnus LR. In de lagere groepen wist Moira-Domtoren zelf flink wat bekers in de wacht te slepen.

Zie hier de Eindstanden-GP-Moira-december2017

Foto’s zijn er natuurlijk ook weer: Flickr album

Tot slot zijn de livepartijen voorlopige nog hier te vinden: http://schaken.ledigerf.net/live/ en de PGN

De volgende GP is op zaterdag 13 januari in Barneveld.