Pages Menu
Categories Menu

Posted by on 13-01-2018 in Grand-Prix, Jeugdnieuws, SGS Nieuws

Uitslagen GP BDSV 2018

Terwijl de Grootmeesters in Wijk aan Zee begonnen aan hun eerste ronde Tata 2018, begon de SGS jeugd te Voorthuizen aan de vijfde jeugd Grand Prix van het seizoen. De 108 deelnemers  kruisten  verdeeld over 13 groepen  de degens. Schaakvereniging BDSV uit Barneveld was gastheer. De topgroep (allen 1000+) werd gewonnen door Johan Starmans uit Tilburg, voor Polle van Arendonk (JSC Magnus) en Frank Woudenberg (En Passant). Groep 2 ging met 6 ui 7 naar Sietse Twijnstra (sv De Toren, Arnhem), groep 3 naar Peter Nitrauw (SG Amersfoort).

100% scores waren er voor Vincent van Rijn (groep 5), Levi Spijker (groep 11), Denis Borisenko (9/9 groep 12) en Lucas Hardeman (9/9 groep 13).

Zie verder Eindstanden-GP-Barneveld-januari2018

En voor enige foto’s: http://Flick Album GP BDSV

De tussenstand in de jaarklassementen is hier te vinden: Klassement SGS Grand Prix 

De volgende GP is zaterdag 17 februari in Hoogland.