Pages Menu
Categories Menu

Posted by on 17-02-2018 in Grand-Prix, Jeugdnieuws, SGS Nieuws

Uitslagen GP Hoogland 2018

Vandaag werd in basisschool De Bieshaar te Hoogland de plaatselijke jeugd Grand Prix georganiseerd. Het was de zesde in een serie van negen dit seizoen. Verdeeld over 14 groepen kruisten 110 jeugdspelers de degens. Ondanks de afwezigheid van enige vaste toppers (toernooien elders) was er toch weer een behoorlijk deelnemersveld op de been. Groep 1 was razend spannend. De eerste 3 spelers eindigden op 4 punten: Frank Woudenberg, Tom van Egmond en Peter Nitrauw. In groep 2 ging de winst naar Aarush Srivastava uit Almere, voor Joep Westerhof uit Rotterdam. Groep drie ging overtuigend naar Ralf Sterk van Moira-Domtoren. 100% werd er gescoord door Quinten van Lingen in groep 4 (eveneens Moira-Domtoren) en door Wouter Terlouw (Soester S.C.) in groep 14.

Zie hier voor alle Eindstanden-GP-Hoogland-februari2018

En hier voor de tussenstand in het GP Jaarklassement

En er zijn natuurlijk weer de nodige foto’s: Flickr album GP Hoogland

De volgende GP is op zondag 18 maart in Leidsche Rijn.