Uitslagen GP Magnus 2018

Geplaatst door

Vandaag was er wederom een jeugd Grand Prix. Een zondag trekt altijd wat meer deelnemers, en zeker als het bij Magnus Leidsche Rijn georganiseerd wordt. Met 24 groepen van 8 kwamen we tot 192 deelnemers! Een SGS record voor zover mijn horizon gaat. Daarnaast waren er ook nog eens 20 middelbare scholieren die een vierkamp speelden. Volle bak dus. Er was ook weer de nodige aanloop van ruim buiten de SGS grenzen. Zo waren er zelfs 5 spelers van de schaakclub uit Gent, een gevolg van een recent bezoek van een Magnus-delegatie aan België.

Groep 1 werd gewonnen door Polle van Arendonk, van de thuisclub. Polle hield Dana Verheij (svv Klim-Op, Capelle a/d IJssel) en Johan Starmans (TSV Rochade, Tilburg) achter zich. Groep 2 ging naar Eric Starmans met een perfecte score, voor Daniël Knol (Almere) en Donald Bötticher (Waalwijk). Groep 3 werd gewonnen door Koen Aubel (Magnus). Ook perfecte scores (7 uit 7) waren er voor SGS F-kampioen Arvo Boonen (D.O.S.C.)  in groep 8, Nico van Druten (Bussum) in groep 12, Mees Eppinga (Meerkerk) in groep 14, Wouter Terlouw (Soest) in groep 17, Sushanth Natarajan Sangeetha (Almere) en Lies Loois (HSG) in groep 20 in groep 19. De hoogste vierkamp werd gewonnen door Nils Neisingh (Magnus).

Voor alle uitslagen zie Eindstanden-GP-Magnus-mrt2018

Voor de tussenstand in het jaarklassement: http://schaken.ledigerf.net/sgsgp/klassement.php 

En ondanks de drukte was er toch nog tijd voor enkele foto’s: Flick album GP Magnus 2018

Volgende maand is de Grand Prix bij SG Amersfoort.