Uitslagen GP Amersfoort

Geplaatst door

Het jubilerende SG Amersfoort organiseerde deze zondag de 8e jeugd Grand Prix van dit seizoen in hun nieuwe Denksportcentrum. Tegen de 130 deelnemers plus aanhang waren hierop afgekomen en genoten van schaak, de curiosa van de Raindropchess kraam of van de zon buiten. De hoogste groepen speelden op de bovenverdieping, de eerste twee groepen zelfs op de SGA liveborden.

Groep 1 werd dit keer gewonnen door Saša Albers van schaakvereniging De Toren. Hij hield op onderling resultaat Wayan Prins van Vegtlust achter zich. Polle van Arendonk van Magnus werd derde. Groep twee werd gewonnen door Tom van Egmond (Magnus), groep drie door Joris Stok (Moira-Domtoren). 100% scores waren er voor Xander van Lingen (Moira-Domtoren, groep 7), Taeke Timmermans (HSG, groep 9) en Timur Garaev (Almere, groep 15)

De resultaten van deze Grand Prix, en de twee voorgaande in Utrecht en Hoogland, worden verwerkt op de jeugdratinglijst van 1 mei.

Alle partijen die op liveborden gespeeld zijn, zijn nog enige tijd zichtbaar via deze link: http://schaken.ledigerf.net/live/pgn4web/live-all-results-viewer.html

Voor alle uitslagen zie Eindstanden-GP-Amersfoort-april2018

Voor foto’s: Flickr album GP SGA

Voor de tussenstand in het jaarklassement: http://schaken.ledigerf.net/sgsgp/klassement.php

Er rest nog 1 Grand Prix dit seizoen: zaterdag 9 juni in Maarssen. Daar zullen dan ook de jaarprijzen worden verdeeld, drie per leeftijdscategorie.