Pages Menu
Categories Menu

Posted by on 17-04-2018 in Competitienieuws, SGS Nieuws

Gezamelijke slotrondes

Promotieklasse, 20 april

Vrijdag 20 april is de gezamelijke slotronde van de Promotieklasse. Deze vindt net als vorig seizoen plaats op de clublocatie van Paul Keres:

Utrechts Stedelijk Gymnasium
Ina Boudier-Bakkerlaan 7
3585 VA Utrecht

Om organisatie en deelnemers iets te ontlasten, en omdat het op vrijdagavond is, beginnen de wedstrijden een half uur later dan normaal. De klokken gaan stipt om 20.00 uur aan, voor alle wedstrijden, ongeacht aanwezigheid spelers. Speeltempo is ongewijzigd: 1.50u + 10 sec. Als arbiter zal optreden Jarno Witkamp. Graag wel eerder aanwezig zodat er ruimte is voor een welkomstwoord, mededelingen van de wedstrijdleiding, etc. De zaal is reeds open vanaf 18.30.

Voor het laatst promoveert de kampioen naar de 3e klasse KNSB. Drie teams zijn nog in de race. Ook onderin is het erg spannend. Lijfsbehoud heeft dubbel nut, want geeft ook recht op inschrijving in de nieuwe 4e klasse KNSB.

Twee wedstrijden zullen op liveborden gespeeld worden:

Zeist 1 Moira-Domtoren 1 (Moira heeft beste kampioenspapieren)
De Rode Loper 1 Amersfoort 3 (degradatieduel, eigenaren liveborden)

We hopen de live partijen op dit adres te vertonen.

Publiek is uiteraard welkom. Er is een ruime hal met projectiescherm, tussenstanden en een bar (open tot 01.00 uur). En uiteraard hopen we na afloop de kampioen te huldigen.

1A en 1B, 25 mei

Op vrijdag 25 mei gaan we een vergelijkbare exercitie doen, maar dan met 1A en 1B tegelijk. In tegenstelling tot eerdere berichten zal dit niet bij Den Hommel in Utrecht zijn maar in zalencentrum H.F. Witte in De Bilt, de thuishaven van DBC. Ook dan liveborden en aanvang wedstrijden 20.00 uur.