Pages Menu
Categories Menu

Posted by on 21-05-2018 in Overig nieuws, SGS Nieuws

Steun het OKU via club van 100

Al sinds 1974 organiseert Schaakvereniging Paul Keres het Open Kampioenschap van Utrecht, een sterk en gezellig weekendtoernooi voor alle niveaus. Met illustere winnaars als Erwin l’Ami, Friso Nijboer en Jorden van Foreest behoort het OKU tot de top van de Nederlandse weekendtoernooien. Sinds enige jaren biedt het OKU ook onderdak aan het SGS Persoonlijk kampioenschap en aan de SGS bekerfinale.

Om het OKU in stand te houden zijn sponsoren nodig. Door de hoeveelheid publiciteit die het OKU genereert is dat een investering die zijn geld dubbel en dwars waard is. Maar ook voor particulieren die het OKU willen steunen bestaat deze mogelijkheid. Daartoe is in 2013 de Club van Honderd in het leven geroepen. Dit is een vorm van sponsorschap om het OKU structureel mogelijk te houden, zeker in tijden dat het OKU zonder hoofdsponsor zit, zoals dat dit jaar weer, enigszins onverwachts, het geval is. De Club van Honderd is een mooie vorm van sponsoring voor kleine ondernemingen, ZZP-ers of particulieren. Aan deelname in de Club van Honderd zitten enige advertentie voordelen vast via clubblad Paul Keres en website OKU.

Zie bijgevoegd clubvanhonderd-OKU document voor meer informatie.