Pages Menu
Categories Menu

Posted by on 08-09-2018 in Competitienieuws, SGS Nieuws

Aanmelding 4-tallen, groepsindeling 8-tallen.

Vergelijkbaar met de eerder gepubliceerde procedure voor de 8-tallen is er nu ook een formulier om de teams voor de viertallen competitie van de SGS, de OSBO en de SBO op te geven. (De “SOS-competitie”) Daarnaast is er ook weer een toelichting over de procedure. Beide documenten zijn via onderstaande links te vinden. De opgave voor de 4-tallen dient gemaild te zijn aan de competitieleiding voor 1 oktober.

Inschrijfprocedure 4 tallen

Inschrijving teams SOS 4 tallen

 

Inmiddels is er ook hard gewerkt aan de indeling voor de 8-tallen competitie. Die concept groepsindeling is via onderstaande link te zien. Aan de speelagenda wordt nog hard gewerkt, volgt een dezer dagen.

http://www.soscompetitie.nl/Indeling-SOS.html

 

Met vriendelijke groet,

namens de werkgroep gezamenlijke competitie SGS-OSBO-SBO,

Henk van Lingen, competitieleider SGS.