Pages Menu
Categories Menu

Posted by on 19-09-2018 in Competitienieuws, SGS Nieuws

Competitiemailing: speeldata 8-tallen, aanmelden beker.

Achttallencompetitie

De indeling en de speeldata voor de achttallen competitie zijn definitief. De wedstrijddata van deze SOS-competitie zijn te zien via

http://www.soscompetitie.nl/Speeldata-SOS.html

update: de speeldata in 2B zijn nog onder voorbehoud, die worden donderdag mogelijk omgegooid.

Alle informatie is inmiddels ook ingeladen in Netstand, het systeem waarin de uitslagen verwerkt zullen worden en dat gekoppeld is aan de landelijke ledenadministratie. Alle wedstrijdleiders of teamleiders kunnen dan ook vanaf heden via

https://sosc.netstand.nl/

de opstellingen van de teams invoeren. Dit dient voor 1 oktober gebeurd te zijn. Let op: ook voor de laagste teams dienen voortaan spelers opgegeven te worden.  De SGS teams zullen in de SOS-competitie gewoon weer grotendeels SGS teams tegenkomen, dit uiteraard vanwege de reisafstanden. Alleen in poule 2A spelen ook twee OSBO teams en het sterkste team van Rivierenland gaat in een poule met OSBO teams spelen. Merk op dat de oude promotieklasse voortaan hoofdklasse heet.

Voor het invoeren van informatie in Netstand zijn geen inloggegevens nodig. De competitieleiding (die wel moet inloggen) zal uiteindelijk uitslagen en opstellingen moeten goedkeuren. De teamleiders voeren ook een email adres op, waarop zij een notificatie ontvangen.

Voor de volledigheid hier de laatste versie Competitiereglement SOS achttallen versie 0109EB

Bekercompetitie

De SGS bekercompetitie blijft vooralsnog ongewijzigd. De inschrijving hiervoor staat ook open, via de oude gebruikelijke constructie. Gaarne ook hiervoor deelname voor 1 oktober opgeven. Op de Algemene Vergadering begin oktober vindt immers de loting plaats.

Viertallencompetitie

De viertallen worden ook in de SOS-competitie ondergebracht. De inschrijfprocedure is via een vorig bericht gecommuniceerd. Ook hiervoor voor de volledigheid nog even de laatste versie Competitiereglement SOS viertallen versie 0109EB

 

Met vriendelijke groet,

Henk van Lingen,

competitieleider SGS.