Pages Menu
Categories Menu

Posted by on 08-10-2018 in Grand-Prix, Jeugdnieuws, SGS Nieuws

Uitslagen Grand Prix Amersfoort

Afgelopen zondag werd in het Denksportcentrum Amersfoort de eerste jeugd Grand Prix van dit seizoen gehouden. Zo’n 120 deelnemers wisten de thuisbasis van SG Amersfoort te vinden en speelden verdeeld over 15 groepen volgens beproefd recept. Nieuw was het feit dat de bovenste groepen voortaan in beginsel groepen van 6 zijn in plaats van 8, en zullen schaken met een speeltempo van 20 minuten pppp. De bovenste 2 groepen speelden zondag bovendien op de liveborden van SG Amersfoort. Deze partijen zijn nog enige tijd hier te vinden:

http://schaken.ledigerf.net/live/pgn4web/live-all-results-viewer.html

Groep 1 werd met 5 uit 5 gewonnen door Daniel Knol uit Almere. Tweede werd Peter Nitrauw van de organiserende vereniging. In groep 2 ging de strijd tussen de jonge talenten Arvo Boonen (DOSC) en Wouter Terlouw (SSC), waarbij de eerste op onderling resultaat aan het langste eind trok. Groep 3 was voor Jeffrey Knol uit Almere. 7 uit 7 scores waren er voor Solange Lieuw (Almere, groep 7), Akshaj Katpatal (groep 10) en Vishaal Singaravadivelu (Magnus, groep 15)

 

Zie hier: Eindstanden-GP-Amersfoort-okt2018

En voor enige foto’s: Flick album GP SGA oktober 2018

 

De volgende SGS Grand Prix is op zaterdag 27 oktober in Giessenburg.