Pages Menu
Categories Menu

Posted by on 08-10-2018 in Competitienieuws, SGS Nieuws

Loting SGS-Beker

Hieronder vind u de loting van de SGS-Beker, zoals zij verricht is op de SGS-ALV. De eerste ronde dient gespeeld te zijn voor 30 november 2018, de tweede ronde (1/8 finale) voor 31 januari. De finale zal net als voorgaande jaren gespeeld worden op de openingsvrijdag van het Open Kampioenschap Utrecht op 31 mei. We hopen de paringen eerdaags in de reguliere beker pagina’s verwerkt te hebben.

update 11 oktober:  Het bekerreglement was niet op de nieuwe werkelijkheid aangepast. Na beraad volgen we de tekst zoveel mogelijk. Dus art. 2 wordt: “Voor de verenigingen die ook uitkomen in de KNSB competitie mag een team deelnemen met uitsluitend spelers, die zijn opgegeven voor een team dat uitkomt in de SOS competitie.” We handhaven deze regel dus, ondanks het feit dat er nu meer clubs zijn met KNSB teams. Art. 2 doet recht aan het idee dat de SGS bekercompetitie een extraatje is voor spelers die zich voegen naar de SOS competitie, middels een commitment tot het spelen van minimaal twee SOS wedstrijden per jaar.

Het speeltempo blijft ongewijzigd dit jaar, dwz het oude SGS tempo van 1.50 uur plus 10 seconden increment geldt.

1/16 finale:

Doorn-Driebergen bye

Oud Zuylen Utrecht – Kijk Uit
ZZC- Zeist
Rivierenland- BSG
Leusden – Acquoy
Trio – HSG
Houten – Lekstroom
Nijkerk – Moira-Domtoren
Barneveld – Ons Genoegen
Het Dikke Torentje – De Giessen en Linge
De Rode Loper – Amersfoort
Denk en Zet – Soest
En Passant – Damrakkers
Laren – Vegtlust
Hoogland – Woerden
Paul Keres – DBC

 

Vriendelijke groet,

Wouter Visser & Henk van Lingen,

Competitieleiders SGS.