Pages Menu
Categories Menu

Posted by on 02-11-2018 in Competitienieuws, Jeugdnieuws, SGS Nieuws

Indeling en speeldata Jeugdcompetitie

De indeling en de speeldata van de SGS jeugdcompetitie zijn bekend. Voor het overzicht, zie de bladwijzer pagina. Op moment van publiceren is dit nog een concept. Wanneer er de komende dagen geen ernstige omissies worden gemeld, zal een en ander in de loop van komende week definitief worden en geimporteerd in de reguliere databasepagina’s. De eerste wedstrijden zijn in de laatste week van november.

Er zijn wederom centrale slotrondes geagendeerd, op vrijdag 14 juni. De locatie(s) hiervoor is nog nader te bepalen. Het competitiereglement is hetzelfde als vorig seizoen en te vinden via het Download menu.

Vragen en opmerkingen over de jeugdcompetitie gaarne naar jeugdcompetitie@sgs-schaakbond.nl