Pages Menu
Categories Menu

Posted by on 26-11-2018 in Grand-Prix, Jeugdnieuws, SGS Nieuws

Kobe Smeets wint massaal bezochte GP Magnus LR

Vandaag won Kobe Smeets van de organiserende vereniging de Grand Prix Magnus Leidsche Rijn. Hij bleef Ivan Ponomarev uit Eindhoven een halfje voor. Koen Aubel werd derde. De Grand Prix kende een record drukte; 202 deelnemers streden in maar liefst 26 groepen. Toch verliep alles als een geoliede machine volgens plan en schema. De bovenste drie groepen speelden op de tweede verdieping van het Leidsche Rijn College zeskampen. Peter Nitrauw uit Amersfoort won souverein groep 2. Groep drie was een prooi voor Joost Gerlagh uit Zeist. De andere 23 groepen waren zoals gebruikelijk achtkampen.

Zie hier alle Eindstanden-GP-Magnus-nov2018

Ook zijn er weer foto’s: Flickr Album GP Magnus

De volgende Grand Prix is al over twee weken, bij Moira-Domtoren te Utrecht. Daar zal tevens een Super-GP gehouden worden