Pages Menu
Categories Menu

Posted by on 20-02-2019 in Grand-Prix, Jeugdnieuws, SGS Nieuws

Uitslagen GP Hoogland

Afgelopen zaterdag werd in Hoogland weer een jeugd Grand Prix gehouden. Met 165 deelnemers was de belangstelling op deze lokatie groter dan ooit. Er moesten de avond vooraf nog extra bekers ingevlogen worden! Er werd gespeeld in twee naast elkaar gelegen basisscholen. De eerste voorjaarszon maakte het op de schoolpleinen goed toeven.

Groep 1, met een gemiddelde rating boven de 1200, werd gewonnen door Koen Aubel van Magnus Leidsche Rijn, voor Daniel Knol van Almere en Peter Nitrauw van SG Amersfoort. Alle drie haalden 3.5 punten, het onderling resultaat bepaalde de volgorde. Groep 2 ging naar Cedric Calis van de Soester SC, groep 3 naar Thomas Otte van Almere.

Alle uitslagen: Eindstanden-GP-Hoogland-feb2019

En hier staan weer enige foto’s

De volgende Grand Prix is op zaterdag 9 maart in Bunschoten.