Pages Menu
Categories Menu

Posted by on 27-05-2019 in Grand-Prix, Jeugdnieuws, SGS Nieuws

Uitslagen GP Maarssen en jaarklassement

Afgelopen zaterdag organiseerde schaakclub Vegtlust de laatste jeugd Grand Prix van dit seizoen. Zoals elk jaar zat ‘de kuil’ in de Rientjes mavo weer behoorlijk vol. 19 groepen dit keer, en een stevige bezetting in de top. Groep 1 werd gewonnen door Daniël Knol uit Almere, die Peter Nitrauw van SG Amersfoort en Wayan Prins van de thuisclub voorbleef. In groep 2 won Isafara Gergin van JSC Magnus, groep 3 was voor Leon Elferink van Oud Zuylen Utrecht.

Behalve alle bekers voor de groepswinnaars werden ook de bekers in het jaar klassement uitgereikt. De resultaten van alle deelnemers van alle Grand-Prix-toernooien worden in een totaalstand verwerkt. Om hoog te eindigen in het totaalklassement hoef je niet aan alle Grand-Prix-toernooien mee te doen. Alleen je beste vier toernooien tellen mee. Om een van de jaarbekers te winnen, moet je wel 4x meegedaan hebben. De winnaars:

Categorie B:

niemand 4x meegedaan

Categorie C (2005, 2006):

1 Peter Nitrauw
2 Daniel Knol
3 Kevin Moonen

Categorie D (2007, 2008):

1 Koen Aubel
2 Ivan Ponomarev
3 Isafara Gergin

Categorie E (2009):

1 Arvo Boonen
2 Jasper Berns
3 Xander van Lingen

Categorie F (2010):

1 Daan Aubel
2 Ralf Sterk
3 Sascha Kurt

Categorie G (2011):

1 Wouter Terlouw
2 Milton Talen Alarcon
3 Bent Smeets

Categorie H (2012 en later):

1 Akshaj Katpatal
2 Thom Groenewegen
4 Muhilan Natarajan

Het hele klassement is hier te vinden.

Voor alle GP uitslagen, zie Eindstanden-GP-Maarssen-mei2019

Ook zijn er weer enige foto’s gemaakt: Google Photos

Tot volgend seizoen, dan zijn er uiteraard wederom Grand Prix toernooien.