Pages Menu
Categories Menu

Posted by on 07-08-2019 in Competitienieuws, SGS Nieuws

Procedure aanmelding SOS-competitie

Komend seizoen spelen we voor de tweede maal een gezamenlijke regionale acht- en viertallencompetitie in de bonden SGS, OSBO en SBO. De opzet is in grote lijnen gelijk aan vorig seizoen. Na het tweede jaar volgt een evaluatie. De competities organiseren we wederom onder de enigszins ludieke noemer: SOS competitie. SOS staat bij aanvang natuurlijk voor SGS OSBO SBO, maar op termijn, wanneer wellicht ook andere bonden willen aansluiten, voor Samen Organiserende Schaakbonden. De SGS bekercompetitie blijft ook dit seizoen nog apart.

Aanmeldformulier

Alle teams dienen aangemeld te worden door de verenigingen voor 1 september. Verschil met vorig seizoen is dat dit niet alleen voor de 8-tallen geldt, maar ook voor de 4-tallen. Spelersnamen hoeven pas later doorgegeven te worden, voor 1 oktober. Aanmelding gebeurt dit jaar niet via een Word-document, maar via een Google-formulier. Dit formulier is te vinden via de SOS website. Op die website is ook informatie te vinden over de vastgestelde voorkeursweken en over het tijdspad.

Met vriendelijke groet,

namens het SGS bestuur,

Henk van Lingen.