Pages Menu
Categories Menu

Posted by on 03-09-2019 in Competitienieuws, Jeugdnieuws, SGS Nieuws

Competitiemailing

Dit weekend sloot de aanmelding voor de 8- en 4-tallen competities in SOS verband. De wedstrijdleiding is inmiddels druk bezig alle informatie te inventariseren om volgende week een eerste groepsindeling voor de 8-tallen te kunnen publiceren. De tijdspaden voor de opzet van de SOS competities zijn te vinden via de SOS website.

In de SOS competitieleiding gaat dit jaar naast mijzelf Marc Jongerius meedraaien vanuit de SGS.

Jeugdcompetitie

Binnen de SGS moeten we ook de jeugdcompetitie nog opstarten. We hebben besloten ook voor deze competitie Netstand te gaan gebruiken. Dat betekent dat de oude competitiepagina’s en de wijze van aanmelden vervallen. Voor dit seizoen stel ik voor dat we de aanmelding maar gewoon via mail doen. Derhalve aan alle clubs met een jeugdafdeling het verzoek uiterlijk 1 oktober een mail te sturen naar jeugdcompetitie@sgs-schaakbond.nl met daarin de opgave van de jeugdteams. Spelersnamen hoeven nog niet, volgt later via Netstand. Wel graag de speelavond en eventuele aandachtspunten.

We willen de jeugdcompetitie dan eind oktober laten beginnen.

De leiding van de jeugdcompetitie zal dit jaar bij mij en Wouter Visser liggen.

Bekercompetitie SGS

De bekercompetitie doen we ook dit jaar nog enkel in SGS verband, op de zelfde wijze als vorig seizoen. Ook hiervoor graag aanmelden, en wel via het adres competitie@sgs-schaakbond.nl Eveneens uiterlijk 1 oktober. Op de ledenvergadering willen we wederom de loting doen.

Jeugd Grand Prix

Ik ben ook gestart met de inventarisatie en planning voor de Grand Prix serie voor dit seizoen. Voor de 1e GP onderzoeken we momenteel de mogelijkheid deze op zondag 6 oktober te doen. De 2e en 3e GP liggen al vast: zaterdag 26 oktober in Giessenburg en zondag 17 november in Leidsche Rijn.

Met vriendelijke groet, mede namens Wouter Visser en Marc Jongerius,
Henk van Lingen.