Pages Menu
Categories Menu

Posted by on 03-10-2019 in Bestuurszaken, Competitienieuws, SGS Nieuws

Uitkomst AV en Bekerloting

Gisteravond hield de SGS in Loenen aan de Vecht haar najaarsvergadering. Op de agenda stonden vaste punten als jaarverslagen, bestuursverkiezing, prijsuitreiking en bekerloting. De jaarcijfers werden goedgekeurd. Secretaris Harm-Theo Wagenaar zwaaide af, onder dankzegging voor zijn gedegen werk de afgelopen 6 jaar, waarvan het laatste jaar ook als waarnemend voorzitter. Tot het bestuur traden toe Jos Heesen (De Rode Loper, secretaris) en Marc Jongerius (Oud Zuylen Utrecht, wedstrijdzaken). Henk van Lingen schoof door naar de post Voorzitter, Wouter Visser naar Jeugdzaken. Hans Oosterhout blijft nog een jaar aan als Penningmeester.

Er werd gesproken over de stand van zaken rond de samenwerking met de SBO en de OSBO. Dit najaar volgt een evaluatietraject rondom de SOS competitie, waarna op de voorjaars AV dan mogelijk conclusies worden bekrachtigd en eventuele reglementswijzigingen voorliggen. Dhr Erik Mijnheer van het KNSB bestuur was er om te vertellen over ontwikkelingen op het bondsbureau en hield een presentatie over het onderwerp seksuele intimidatie. Iets waar alle clubs gezien nieuwe wetgeving een beleid over dienen te formuleren.

Bekerloting

Hieronder de uitkomst van de bekerloting. De webpagina’s die we hier voorheen voor gebruikten gaan we mogelijk niet meer gebruiken, zoals ook de jeugdcompetitie dit jaar in Netstand zal worden bijgehouden. Er doen precies 32 clubs mee voor de SGS beker. 1 (thuis) tegen 2, 3 (thuis) tegen 4, etc. Ronde 1 kan gespeeld worden tot eind november.

1 En Passant
2 Rivierenland
3 SG Amersfoort
4 Nijkerk
5 Hoevelaken
6 SSC 1922
7 Oud Zuylen Utrecht
8 TRIO
9 Zeist
10 DBC
11 De Giessen en Linge
12 Hoogland
13 Acquoy
14 Het Dikke Torentje
15 De Rode Loper
16 Denk en Zet
17 Vegtlust
18 Houten
19 Barneveld
20 Gooise SV
21 Moira-Domtoren
22 Laren
23 Paul Keres
24 Kijk Uit
25 HSG
26 Woerden
27 ZZ Combinatie
28 Doorn-Driebergen
29 Leusden
30 BSG
31 Damrakkers
32 Lekstroom