Pages Menu
Categories Menu

Posted by on 27-10-2019 in Grand-Prix, Jeugdnieuws, SGS Nieuws

Uitslagen GP Giessenburg

Afgelopen zaterdag organiseerde schaakclub De Giessen en Linge de eerste jeugd Grand Prix van dit seizoen. Met een voor deze club record opkomst van tegen de 130 kinderen werd het een geslaagde middag. Er waren ook veel spelers te zien in het rode shirt van de thuisclub, de jeugdafdeling ter plaatste zit duidelijk in de lift. Er werd gespeeld in 16 groepen. Groep 1 werd gewonnen door Wouter Terlouw uit Soest, voor Robin Tenhunen van de thuisclub en Steven Ramdien van Magnus LR. Groep twee ging naar Nirupa Ganeshram van de Eindhovense SV, groep 3 naar Felicity Mathu van Magnus LR. In groep 4 scoorde Vera van Apeldoorn 100%!

Zie hier alle Eindstanden-GP-Giessenburg-okt2019.
Ook zijn er nog nog enige foto’s.

De tweede SGS GP is op 17 november bij Magnus Leidsche Rijn.