Snelschaken voor Clubteams

Update Corona 2/11: Voor alle deelnemers is het verplicht om een Corona-toegangsbewijs (“QR-code”) te kunnen tonen i.c.m. identificatie. 

Na een gedwongen onderbreking word er dit najaar weer een SGS-snelschaaktoernooi voor clubteams georganiseerd. Net als in 2019 wordt er in viertallen gespeeld. Verder blijft de opzet hetzelfde, d.w.z. in groep A (>1750) wordt dubbelrondig gespeeld (witpartij en zwartpartij) met 5 minuten pppp bedenktijd, in groep B (<1850) enkelrondig met 10 minuten pppp.

Datum en tijd

Het kampioenschap wordt gespeeld op zaterdag 13 november 2021. De wedstrijden beginnen om 11:30 uur. De teamleiders dienen zich uiterlijk 11:00 uur bij de wedstrijdleider te melden. De prijsuitreiking zal omstreeks 17:30 uur plaatsvinden.

Reglement 

De FIDE Regels voor Snelschaak zijn van toepassing voor zover niet anders bepaald in het wedstrijdreglement Snelschaakkampioenschap voor Clubteams SGS. Het reglement is onder Downloads te vinden.

Locatie

Denksportcentrum “En Passant”
Bikkersweg 90
3752 WV  Bunschoten

Speelgerechtigheid

Spelers dienen op de toernooidatum op de ledenlijst van die vereniging te staan.

Er mogen slechts spelers worden opgesteld die voor de betreffende vereniging in de KNSB- of SOS-competitie speelgerechtigd zijn. Hiervoor kan (conform artikel 4 van het reglement) dispensatie worden verleend, verzoeken hiervoor dienen tenminste 10 dagen voor de toernooidatum te worden ingediend.

Inschrijving

Aanmelden via het onderstaande online-formulier, of klik hier om het formulier op een aparte pagina te openen. De inschrijving sluit op woensdag 10 november.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jasper Reichardt: snelschaken@sgs-schaakbond.nl