Pages Menu
Categories Menu

Posted by on 13-04-2015 in Competitienieuws, SGS Nieuws

Gezamenlijke slotronde promotieklasse

Dit jaar organiseert de SGS een gezamenlijke slotronde voor de promotieklasse. Deze vindt plaats op de nieuwe clublocatie van Paul Keres, op vrijdag 24 april.

Het adres:

Utrechts Stedelijk Gymnasium
Ina Boudier-Bakkerlaan 7
3585 VA Utrecht

Route en parkeerinformatie: zie hier
Fietsen kunnen achter het gebouw (ingang IBB).

Op verzoek, en om de organisatie en de deelnemers van buiten Utrecht wat ruimte te bieden, heb ik besloten iets te schuiven met het gebruikelijke aanvangstijdstip. Bovendien is iedereen de volgende dag vrij neem ik aan.

De klokken gaan stipt om 20.00 uur aan, voor alle wedstrijden, ongeacht aanwezigheid spelers. Speeltempo is ongewijzigd: 1.50u + 10 sec.

Wel vraag ik iedereen toch te trachten rond 19.30 binnen te zijn. Iedereen kan dan om 19.45 zijn plaats opzoeken, zodat er ruimte is voor een welkomswoord, mededelingen van de wedstrijdleiding, etc. De zaal is reeds open vanaf 18.30.

Voorts zullen de twee wedstrijden van de koplopers op liveborden gespeeld worden en behalve in de zaal dus ook op internet te volgen zijn. Via dit adres: live partijen

Publiek is uiteraard welkom. Er is een ruime hal met projectiescherm, tussenstanden en een bar (open tot 01.00 uur). En uiteraard hoopt SGS voorzitter Jeroen Schuil de kampioen na afloop te huldigen.