Pages Menu
Categories Menu

Posted by on 18-12-2016 in Grand-Prix, Jeugdnieuws, SGS Nieuws

Eindstanden GP Moira-Domtoren

Vanmiddag was bij Moira-Domtoren in Utrecht de derde Grand Prix van dit seizoen. De thuisclub had flink uitgepakt. Eigen spelers traden aan in een nieuw clubshirt en bovendien waren alle tussenstanden te volgen op groot scherm in de diverse speelzalen. En het was volle bak. Ondanks nog zo’n 15 afzeggers de laatste dagen, waren er nota bene 139 schakers actief in het thuishonk van Moira-Domtoren. Het Rode Kruis had voor de gelegenheid de Boe(k)tiek (de kringloopwinkel) als extra speelruimte beschikbaar gesteld.

De winst in groep 1 ging wederom naar Jur van Weerden die dit keer 100% scoorde en daarmee Joost Hadida en Wayan Prins voorbleef. Groep 2 werd gewonnen door Mitia Shadrin, groep 3 door Kobe Smeets. Er waren nog 3 spelers met 100%: Renzo Dollekamp in 7, Jonathan Maruška in 15 en Romee Blankensteijn in 17.

Kijk hier voor alle eindstanden-gp-moira-december2016

En voor enige foto’s: Album GP Moira

Zie ook het verslag van de thuisclub

De volgende Grand Prix is op 15 januari in Baarn.