Pages Menu
Categories Menu

Posted by on 09-12-2018 in Grand-Prix, Jeugdnieuws, SGS Nieuws

Uitslagen (Super) Grand Prix Moira-Domtoren

Exact een gros jeugdspelers speelden vandaag in NDC Den Hommel in Utrecht. Daar werd de 4e jeugd Grand Prix van dit seizoen gehouden, en tevens een Super-GP. Dat laatste, vierkampen voor sterke jeugdspelers, was nieuw in SGS verband. Zowel de Super-GP als de hoogste twee GP groepen werden gespeeld op DGT liveborden. In groep 1 van de SuperGP won Matteo van Cleef van VAS, voor Jur van Weerden van SC Woerden. Omdat beiden 2 punten scoorden werd het prijzengeld gedeeld. In groep 2 won Tom van Egmond van Magnus LR souverein met 3 uit 3. Gedeeld tweede werden Prajit Sai Kumar (Voorburg), Jonathan Snippe (Kennemer Combinatie) en Alan Bakija (Klim-Op). In groep 3 van de Super-GP werd de eerste plaats gedeeld door Peter Nitrauw (SG Amersfoord) en Jack Schoonenwolf (Kennemer Combinatie). Mogelijk gaan we in het voorjaar nog een Super-GP doen binnen de SGS.

Het genoemde gros werd verder natuurlijk vooral volgemaakt door de 17 groepen in de reguliere Grand Prix. Den Hommel was al in Kerstsfeer, hetgeen een gezellige entourage bood in het grand cafe beneden, waar ook de schaakwinkel van Raindropchess weer zijn introk had genomen. Groep 1 werd gedeeld gewonnen door Arvo Boonen (DOSC) en Daan Aubel (Magnus LR). In groep 2 scoorde Isafara Gergin (Magnus LR) 100%. In groep 3 wist Felicity Mathu (wederom Magnus LR) een halfje meer te scoren dan Quinten van Lingen (Moira-Domtoren). Voor alle overige uitslagen zie: Eindstanden-GP-Moira-dec2018 of via de SGS GP database

De partijen op de liveborden zijn nog enige tijd terug te vinden via: Partijen GP Moira-Domtoren. Of download de PGN

Vanwege lichte overbelasting van de fotograaf zijn er dit keer niet heel veel aardige kiekjes: Flickr Album GP Moira-Domtoren

De volgende Grand Prix is op zaterdag 12 januari in Barneveld.