Pages Menu
Categories Menu

Posted by on 22-05-2016 in Jeugdnieuws, Seniorennieuws, Toernooinieuws, Verenigingsnieuws

Vegtlust organiseert “Schaken voor Ruurd”

Schaken voor Ruurd. 

0940ec7ff03d2d9a1d23b84c71304092

Ruurd van Besouw heeft botkanker. Hij richt zich daarom vooral op dingen die hem positieve energie geven. Ruurd vindt het leuk om weer eens een schaaktoernooi te spelen. Hij vindt het leuk om dan ook weer spelers te zien tegen wie hij regelmatig wedstrijden gespeeld heeft. Hij geeft zelfs aan “graag nog eens van iedereen te winnen.” Op vrijdagavond 10 juni a.s. organiseren we daarom het schaaktoernooi Schaken voor Ruurd. Als je het fijn vindt om Ruurd te steunen in zijn strijd tegen kinderkanker en hem weer eens te zien, geef je dan op om aan dit speciale schaaktoernooi mee te doen. Dit doe je door een mailtje te sturen naar jeugdvegtlust@gmail.com.

Tijdens het toernooi staat er een collectebus, waarin je je vrijwillige inschrijfgeld voor dit toernooi kunt betalen. Het volledige bedrag wordt gestort als sponsorbijdrage voor het hardloopteam Run for Ruurd, dat deelneemt aan de jaarlijkse KiKa run (Kinderen Kankervrij). Deze vindt plaats op zondag 12 juni a.s. in het Maximapark in Utrecht Leidsche Rijn. Vorig jaar was dit een groot succes en is er veel geld opgehaald om de strijd tegen kinderkanker aan te gaan. Dit heeft Ruurd en zijn omgeving veel positieve energie gegeven. Meer weten? https://www.runforkika.nl/run-for-ruurd-1

Het format van het schaaktoernooi is afhankelijk van het aantal deelnemers en wordt op de avond zelf bekend gemaakt. Ruurd kijkt er naar uit om jullie weer te zien.

Wat: Schaaktoernooi Schaken voor Ruurd

Wanneer: Vrijdag 10 juni, start 19.00 uur

Waar: Basisschool Het Kompas, Bolensteinsestraat 9, 3603 AZ, Maarssen

Kosten: Vrijwillige bijdrage voor KiKa (Kinderen Kankervrij)