Gevraagd : Herinneringen aan Louis Hijweegen

Geplaatst door
Op 14 december wordt het jaarlijkse schaaktoernooi van SV de doredenkers georganiseerd. Zoals de meesten van jullie wel weten, lag de organisatie van dit toernooi altijd in handen van Louis Hijweegen. Hij koos altijd een bekende schaker uit als thema voor het toernooi. Dit jaar zal hij zelf de schaker zijn die centraal staat.

We willen jullie vragen ons daarbij te helpen, door herinneringen of anekdotes aan Louis naar ons op te sturen. Deze zullen wij dan verzamelen in het boekje over de schaker, dat altijd wordt uitgedeeld op het toernooi. We hopen op jullie steun en natuurlijk deelname, zodat we er een mooie dag vol herinneringen aan Louis en natuurlijk schaakplezier van kunnen maken.

Inzendingen kunnen worden gemaild naar claudiahijweegen@hotmail.com