22 juni Max Euwe Centrum organiseert pleinfestival

Geplaatst door

Op zaterdag 22 juni 2019 organiseert het Max Euwe Centrum voor de 26e keer een groot schaakfestival op het Max Euweplein.

Ook dit jaar met medewerking van drie jeugdtalenten van Nederland! Liam Vrolijk (Nederlands jeugdkampioen tot en met 20 jaar), Khoi Pham (Nederlands jeugdkampioen tot en met 14 jaar) en Nederlands beste snelschaker, Hing Ting Lai. Zij zullen simultaans, klokseances en snelschaakshows geven.

Jeugdige schakers kunnen doorlopend deelnemen aan de simultaans die gegeven worden door de regionale jeugdtoppers Rufus Ang, Pjotr ten Berge, Julian van Lier en Henri van Breukelen. Daarnaast spelen jeugdclubs uit de SGA een onderling toernooi, zodat er heel wat jeugdige schakers aanwezig zullen zijn.

Iedereen kan – gratis! – meedoen, maar men kan zich voor slechts één activiteit (simultaan / klokseance) opgeven, zodat zoveel mogelijk geïnteresseerden aan de activiteiten mee kunnen doen. Graag per mail aanmelden!

Het Max Euweplein zal op zaterdag 22 juni wederom één groot schaakfeest worden!

Meer informatie over dit evenement kunt u vinden op de website van het Max Euwe Centrum