Uitslagen (Super) Grand Prix Moira-Domtoren

Geplaatst door

Vandaag werd in in vol Denksportcentrum Den Hommel in Utrecht de derde Grand-Prix van dit seizoen georganiseerd. Tevens was er een SuperGP, vierkampen voor sterke jeugdspelers. Ongeveer 200 deelnemers wisten de weg naar het pand aan het Amsterdam-Rijn kanaal in Utrecht-Zuid te vinden. De Super GP werd gespeeld in een aparte zaal, op liveborden. Die partijen staan  hier in de cloud De winnaars hier werden:

Groep 1

  1. Kobe Smeets, Magnus (3 uit 3)
  2. Matteo van Cleef, VAS, Polle van Arendonk, Magnus en Alan Bakija, svv Klim-Op (allen 1 uit 3)

Groep 2

  1. Mees van Batenburg, RSR Ivoren Toren (2.5 uit 3)
  2. Chenwu Zhu, Hoofddorp/HWP (2 uit 3)

Groep 3

  1. Wouter Terlouw, SC Soest (3 uit 3)
  2. Leon Elferink, Oud Zuylen Utrecht, Isafara Gergin, Magnus (beiden 1.5 uit 3)

Groep 4

  1. Ralf Sterk, Moira-Domtoren (2.5 uit 3)
  2. Jelle Smid, DBC (2 uit 3)

Groep 5

  1. Sascha Kurt, Eindhovense SV (2.5 uit 3)
  2. Fleur Westerhof, SV Doetinchem (2 uit 3)

 

In de reguliere Grand Prix werd gespeeld in 23 groepen. Groep 1 en 2 speelden ook live. De partijen staan hier in de cloud (helaas een bye in groep 1, foutje bij de inschrijftafel) Groep 1 werd gewonnen door Yiming Gores (svv Klim-Op) voor Tijl Fokkinga (Moira-Domtoren). Groep 2 was voor Yorich Duursma (Magnus), voor Tobias van Lieshout (Apeldoornse S.A.). Groep 3 ging naar Rien Veerman (Moira-Domtoren).  Voor alle uitslagen, zie Eindstanden-GP-MoiraDomtoren-dec2019

 

 

De GP en SuperGP Moira-Domtoren werden mede mogelijk gemaakt door de SGS en de Stichting Bevordering Utrechtse Schaaksport (STIBUS).