Pages Menu
Categories Menu

Posted by on 12-06-2020 in Jeugdnieuws, SGS Nieuws

SGS voordracht Nationale Pupillendag online

De nationale  titelstrijd in de leeftijdscategorieën t/m 7, 8 en 9 jaar (F, G en H) is regulier op een zaterdag in juni en zou in Maastricht plaatsvinden, maar is uitgesteld vanwege corona.

Op de oorspronkelijke datum van 20 juni 2020 zal nu een online alternatief worden georganiseerd.  Zie https://schaken.nl/nks/nederlandse-jeugdkampioenschappen/nationale-pupillendag-nk-fgh-online  De kinderen die zich geplaatst hebben, zullen hiervoor een uitnodiging ontvangen van de KNSB. Niet alle regionale bonden hadden al hun eigen pupillendag gehouden toen de lockdown begon. Dat gold ook voor de SGS, en een online kwalificatie zagen wij op de korte termijn dat dit ons gevraagd werd niet zitten.  De jeugdcommissie SGS heeft maar besloten te selecteren op rating, met als voorwaarde dat de spelers geparticipeerd hebben in minstens 1 van onze grand prix toernooien.

Onderstaand het door ons ingediende lijstje, en voorgestelde reserves. Merk op dat wij deze spelers niet zelf benaderd hebben, we weten dus niet of ze willen en kunnen. Mede daarom de ruime reserve lijst. Wij gaan er van uit dat Wouter Terlouw (titelverdediger) sowieso wordt uitgenodigd.

 

Of er inderdaad nog een echt fysieke nationale pupillendag komt na de zomer, is onduidelijk. Er zal een locatie gevonden moeten worden waar dat kan en een wijze waarop dat mag. Als die er komt, gaat de SGS een fysieke voorronde proberen.

genomineerd

F1 Daniel Nijhuis 958 HSG
F2 Mees Veltkamp 735 Hoogland
Fm Tanisha Hemanth Kumar 391 Moira
G1 Maksim Lebedev 346 Magnus
Gm Bina van de Poll 138 Giessen en Linge
H1 Thom Groenewegen 560 Woerden
Hm Viënn de Jong 225 Moira

reservelijst

F Alex Albul 640 Hoogland
H Alex Xu 412 Magnus
F Mylo Georgopoulis-Karbouniaris 545 Magnus
F Bent Smeets 538 Magnus
F Ton Nuijten 527 Giessen en Linge
Fm Emma ten Caat 352 Lekstroom
G James Vrakking 250 BSG
H Joost Friedel 180 HSG
F Jeevan Saravana 513 Oud Zuylen
G Samit Chandramohan 248 Oud Zuylen
G Muhilan Natarajan 248 Magnus

extra reservelijst

Gm Sophie Verhoef 125 Magnus
G Dilshad Ibrahim 312 HSG
Fm Mihika Vikram 249 Magnus
F Mika Hacquebord 502 Zeist
F Floris Friedel 478 HSG