SOS Teamopstellingen doorgeven en SGS Bekeraanmelding

Geplaatst door

Teamopstellingen doorgeven t.b.v. de SOS Competitie

Nu de SOS competitieindeling rond is en ook alle speeldata zijn vastgesteld vragen wij alle teams de vaste spelers door te geven. Dit moet zoals gebruikelijk via Netstand. Gaarne de komende dagen invullen doch uiterlijk voor de 1e wedstrijd van het betreffende team. Zoals bekend dient elke opgegeven speler minimaal 2 wedstrijden mee te doen.

De pagina ‘Extra info verenigingen’ is ook geactualiseerd. Hier treft u het aanvangstijdstip van de clubs, voor zover dat afwijkt van het standaardtijdstip van 19.45u

Teams aanmelden voor de SGS Bekercompetitie

Op de SGS ALV van begin oktober wordt zoals gebruikelijk de loting voor de bekercompetitie verricht. Nu is een goed moment om uw team aan te melden voor deelname aan de bekercompetitie. Dat kan door een e-mail te sturen naar : competitie@sgs-schaakbond.nl. Het doorgeven van de spelers in het bekerteam kan op een later moment.

SGS Viertallencompetitie

Binnenkort volgt er informatie over de SGS viertallencompetitie.

Met vriendelijke groet

Marc Jongerius
Henk van Lingen