Magnus E1 SGS-kampioen viertallen 2021

Geplaatst door

Gisteren speelden we in Amersfoort alsnog het kampioenschap voor club E-teams 2021. Dit kampioenschap hebben we in het voorjaar niet kunnen organiseren. Aangezien er landelijk toch nog een kampioenschap volgt, wilden we alsnog een regionaal kampioenschap houden, waar men zich voor het NK kan plaatsen.

Waarschijnlijk vanwege de korte termijn, en de start van het seizoen waren er  minder deelnemende teams dan in normale seizoenen. Er deden 7 teams mee, dus iedereen trof iedereen.  Magnus Leidsche Rijn noteerde een remise tegen concurrent Moira-Domtoren, en won de rest. Zij werden daarmee kampioen, want Moira-Domtoren verslikte zich onderweg nog ergens en moest bovendien in de slotronde toestaan dat Hoogland nog langszij kwam.

 

De eerste 5 teams hebben recht op deelname aan de halve finales NK, komende zaterdag 2 oktober. Dat zijn:

1. Magnus Leidsche Rijn E1

2. Hoogland E1

3. Moira-Domtoren E1

4. Moira-Domtoren E2

5. Amersfoort E1.

 

Magnus kampioen E-teams 2021