PJK C en D: Foto’s, liveborden & uitslagen

Geplaatst door

De jeugdcommissie SGS organiseerde dit weekend samen met SG Amersfoort de 
Persoonlijke Jeugd Kampioenschappen C en D.

Normaal in de Kerstvakantie, dit keer iets later. Op het spel stonden de regionale titels, alsmede plaatsen op het NK. Het werd een geslaagd weekend.De eerste 6 borden in beide groepen werden gespeeld op liveborden. Zie links naar die partijen hieronder. In de C groep werd Polle van Arendonk (Magnus LR) kampioen. Polle wist het onderlinge treffen met Mees de Heij in het verre eindspel te beslissen. Mees werde tweede, Steven Ramdien derde.

In de D groep wist de favoriet Wouter Terlouw (SC Soest, HSG) het waar te maken, hij werd met 8 uit 9 kampioen. Uitdager Nishaaz Haque (Moira-Domtoren) remiseerde tegen Wouter en werd op een halfje afstand tweede. Marnik Woldhuis (HSG) pakte een halfje daar weer achter het brons. De vierde plaats van Andy Lei geeft ook recht op K deelname. In de D groep ook een damestitel, voor Emma ten Caat.

Voor enige foto’s zie: Google Foto’s PJK C en D

Voor de livepartijen, zie:

Liveborden groep C
Liveborden groep D

Voor de uitslagen en ranglijsten, zie:

uitslagen groep C
uitslagen groep D