Regionaal schoolschaaktoernooi 2021-2022 | Open inschrijving

Geplaatst door

Update: Er zijn nog enkele plaatsen voor schoolteams, of voor alsnog een tweede team van een school. Bij interesse gaarne contact opnemen via onderstaand emailadres

Op zaterdag 9 april zal het regionale schoolschaak kampioenschap voor de SGS regio gespeeld worden en dit jaar is er gelukkig weer een fysiek toernooi. Dit zal gehouden worden op de bekende locatie van het Niftarlake college in Maarssen.

locatie en tijden

Niftarlake college, Pauwenkamp 151, Maarssen

Inloop en aanmelding: 9:30 uur
Opening: 10:00 uur
Start Ronde 1: 10:10 uur
Pauze: 12:40 – 13:15 uur
Prijsuitreiking: 16:45 uur

plaatsing en inschrijving

De plaatsing voor dit toernooi verloopt dit jaar iets anders dan andere jaren. Ondanks alle maatregelen de afgelopen maanden zijn er toch een aantal lokale voorrondes gespeeld. Een deel van de plaatsen zal daarom vergeven worden aan de top teams uit de gespeelde toernooien. Maar daarnaast zijn er nog 12 plaatsen beschikbaar voor scholen die niet mee hebben kunnen doen met een lokale voorronde.

Daarom de oproep aan alle scholen die geen kans hebben gehad om mee te doen met een lokale voorronde om een team aan te melden om mee te dingen naar een van deze plaatsen. Uit alle aanmeldingen zullen 12 teams gekozen worden rekening houdende met de speelsterkte en een logische afvaardiging per plaats.

Daarom concreet de vraag; heb je niet mee kunnen doen met een lokale voorronde maar heb je toch een team dat graag mee wil spelen? Geef dan de volgende gegevens door;

Naam van de school
Plaats van de school
De namen van de spelers (4 plus een eventuele reserve)

Graag uiterlijk zaterdag 2 april deze teams doorgeven zodat er voldoende tijd overblijft om de gelukkige teams te informeren.

Ik zie jullie aanmeldingen graag tegemoet, via onderstaand mailadres.

Met vriendelijke groeten,
André Kruize
Coördinatie Schoolschaken SGS
schoolschaak@sgs-schaakbond.nl