Uitslagen Pupillendag

Geplaatst door

De jeugdcommissie SGS organiseerde dit weekend samen met schaakvereniging Moira-Domtoren de 
Pupillendag.

Op het spel stonden de regionale titels in de jeugdcategoriën F, G en H, alsmede plaatsen op het NK. Gespeeld werd in de thuislocatie van de Moira-Domtoren in Utrecht, het Rode Kruis gebouw. In de F-groep was er een barrage nodig voor de eerste plaats tussen Alexi Georgopoulos (Magnus LR) en Job van Weel (Moira-Domtoren). Alexi won, dus Alexi eerste en Job tweede. (foto) Joost Friedel (HSG) werd derde en mag net als Alexi en Job naar het NK. Beste meisje Linda Lei (Zeist), zij mag ook naar het NK.

De G-groep was de kleinste groep dit weekend. Frank Terlouw (Soest, foto) won alle partijen en mag naar het NK. Net als Charlotte Rietveld (SC Woerden).

En in de H-groep won David Tsoy (Moira-Domtoren), met 6 1/2 uit 7.
Beste meisje hier was Alia Al Eidani.

Voor de uitslagen en ranglijsten, zie:

uitslagen groep F
uitslagen groep G
uitslagen groep H