Hugo ten Hertog is SGS kampioen

Geplaatst door

Al c.a. 10 jaar wordt het persoonlijk kampioenschap van de SGS gecombineerd met het Open Kampioenschap van Utrecht. De hoogst geplaatste speler die lid is van een SGS club mag zich SGS kampioen noemen.

In 2019 werd Hugo al tot kampioen uitgeroepen. Niet wetende dat niemand hem deze titel in de komende drie jaar af ging nemen.

Nu eindelijk het OKU weer georganiseerd werd stond de titel weer opnieuw op het spel. Hugo eindigde als hoogst geplaatste SGS speler, met een score van 5 uit 6. Hij eindigde bovendien gedeeld eerste in het OKU, samen met Luuk Baselmans van de Stukkenjagers. Laatstgenoemde had echter een aantal extra weerstandspunten en mocht zich toernooiwinnaar noemen. Hugo was uiteraard de hoogst geplaatste SGS speler en mag zich wederom SGS kampioen noemen. Deze keer voor één jaar.