Woerden wint SGS bekerfinale

Geplaatst door

Zoals veel toernooien is ook de SGS bekercompetitie enige tijd niet gespeeld. De kampioen van 2018/2019 was En Passant. In de seizoenen daarna is de competitie halverwege afgebroken, of simpelweg niet gestart.

De bekercompetitie van het afgelopen seizoen is zelfs enkele maanden stilgelegd, maar kon zonder veel problemen worden uitgespeeld. Alle wedstrijden waren ruim op tijd klaar voor de finale die tijdens het Open Kampioenschap van Utrecht gepland was.

Ook hier ontstond een kleine uitdaging. Omdat het OKU dit jaar geen avondrondes kent zijn de kampioenskandidaten overeengekomen de laatste wedstrijd op 31 mei thuis bij Woerden te spelen.

Zo geschiedde. Het uitgebreide verslag van de wedstrijd (die door Woerden gewonnen werd) is te lezen op de website van de thuisclub. https://www.schaakclubwoerden.nl/2022/06/02/woerden-wint-sgs-beker-finale/

Woerden…. Gefeliciteerd!