Nishaaz Haque wint GP Leidsche Rijn

Geplaatst door

Vandaag werd in Leidsche Rijn de laatste Grand Prix van dit seizoen gehouden. In het Leidsche Rijn College, de thuisbasis van organiserende vereniging JSC Magnus, speelden ruim 160 deelnemers verdeeld over 21 groepen.

De dag was een groot succes, de thuisclub had de zaakjes zoals gewoonlijk weer prima in orde. Er waren zelfs liveborden uit de kast gehaald waar de hoogste twee groepen op speelden. Verder was er een heus springkussen, en was de leuke schaaksnuisterijenshop Raindroptime van de partij.  Groep 1 werd gewonnen door Nishaaz Haque (Moira-Domtoren), die op onderling resultaat Mika Kleibeuker (Magnus) en Ethan Chua (Eindhovense SV) voorbleef. Groep 2 werd gewonnen door Ryan Ramdien (Magnus) en groep 3 door Bram Feenstra (De Cirkel).

De op de liveborden gespeelde partijen zijn hier terug te vinden:

Liveborden GP Magnus 2022

100% scores waren er voor Marti Otto Juarez (Oud Zuylen Utrecht, groep 9), Maya Isa (De Koddige Koning, groep 14), Paul Nguyen (Magnus, groep 18), Charlotte Rietveld (SC Woerden, groep 19), Linda Lei (SC Zeist, groep 20) en Alexander Rietveld (SC Woerden, groep 21).

Alle uitslagen zijn te vinden via:

De SGS Grand Prix Uitslagen database

Er zijn ook de nodige foto’s gemaakt deze dag, zie:

Foto’s GP Magnus 2022

Komende seizoen hopen we natuurlijk weer een volwaardig Grand Prix seizoen af te werken, met start in het najaar.